Bed & Breakfast

Værelserne ligger alle ud mod vinmarken og hele det naturskønne område med en lille sø med fisk, bålsted og masser af terrasser og kroge du kan hygge dig i.

Du kan også finde en grillplads og et glashus som er lun hele året.

Her emmer af fred og ro og stedet indbyder til afslapning og hygge.

Omgivelserne står til din rådighed og du skal bare spørge, hvis der er noget du mangler.

Her på gården er bøger og film et must, og jeg låner dem gerne ud.

Hvert værelse har et tema i bøgernes verden.

Det store dobbeltværelse har Karen Blixen som tema. I selve værelset finder du et stort udvalg af bøger af og om Karen Blixen, lige som møblerne er i kolonistil og med dyr på væggen. Karen Blixen er efter min mening fantastisk spændende, livsklog, modig og idealistisk. Hendes bøger var med til at sætte skub i min egen personlige udviklingsrejse.

Det andet dobbeltværelse har tema efter Jussi Adler Olsen. Sjældent har jeg læst Krimier som har fanget mig i den grad! Intet er uhyggeligt på værelset 🙂 men indretningen er farvestrålende som bøgernes cover, og du finder de fleste af hans bøger der`, ligesom du finder en god blød lænestol at læse dem i.

Det tredje værelse har tema efter Egypten. Jeg har rejst meget i hele verden og jeg elsker ganske enkelt Afrika og specielt Egyptens historie og dens påvirkning på vores liv i dag. Jeg finder det utroligt fascinerende at bygningskunsten i dag har rødder helt tilbage til Ramses tid, ja før den. Jeg finder det også vanvittig spændende at dykke ned i de gamle egypteres tro og overbevisninger! På værelset finder du lidt egyptisk kunst og alle Ramsesbøgerne.

Det fjerde værelse som kan benyttes til afslapning efter aftale – Indsigten – er indrettet som en farvestrålende palet med bøger om indsigter. Personlig vækst er et gennemgående tema i mit eget personlige liv og arbejdsliv, nok noget jeg aldrig helt bliver færdig med. I indsigten kan du lade dig inspirere, forundres og røres. Et åbent hjerte og et nysgerrigt sind, kan bringe en del eventyr.

Du finder også en masse andre bøger om selvudvikling, åndelighed, politik, og alt muligt andet. Du skal bare spørge så hjælper jeg dig med at finde en god bog.

Og filmene skal du bare spørge om, så kan du låne til din bærbare PC.

På værelserne er der også et udvalg af blade som du bare kan benytte dig af.

Der er trådløs internet på hele gården.

I The køkkenet er der køleskab og microovn og du kan lave kaffe og the og evt. selv lave din morgenmad. Du kan også købe morgenmaden.

Efter aftale kan du vaske og tørre tøj.

Alle faciliteter som tilhører gården kan du benytte dig af mens du er her, fx;

  • Grilterasse
  • Udestue ved grillterrasse (glashuset)
  • Bålsted
  • De mange terrasser og kroge ved vinmarken
  • Renseplads og rygeovn til fisk

Jeg har et stort udvalg af kataloger om seværdigheder i nærheden – bare spørg så finder jeg det frem.

Booking og priser

Booking af værelser sker ved at du ringer eller skriver en mail, og så aftaler vi din ankomst og afrejse – jeg er meget fleksibelt og imødekommende for dine ønsker.

Dobbeltværelse 650 kr. pr. nat – incl. sengetøj og håndklæder. (prisen på værelser ændres fra 1. juni 2024, reservartioner foretaget før datoen er naturligvis til gammel pris 500 kr.)

Enkeltværelse 500 kr. pr. nat – incl. sengetøj og håndklæder. (prisen på værelser ændres fra 1. juni 2024, reservartioner foretaget før datoen er naturligvis til gammel pris 400 kr.)

Morgenmad 100 kr. pr. person – bestående af, boller, æg fra hønsegården, rugbrød, knækbrød, forskellige oste, marmelade, frugt og grønt, juice, kaffe og the. Det meste økologisk.

Særlige priser ved længere ophold

Er du rejsemontør, eller har du på anden måde brug for et længere ophold, finder vi en god pris 🙂 Ring og vi taler om det.

Forplejning

Lige i nærheden (ca. 3 km) finder du Blichers Kro, Take away fra foprsamlingshuset og Tjæreborg Pizza, lige som vi også har Superbrugs.

Hvis du er her for et længere ophold, vil der være fællesspisning i køkkenet efter aftale, ligesom vi kan aftale madpakker og morgenmad efter behov.

Oplevelser i og omkring Sneum, Tjæreborg, Ribe og Esbjerg

Jeg hjælper dig gerne med at finde oplevelser til dit ophold, som fx;
Naturoplevelser – på gården, eller aktiviteter for hele familien på egen hånd. F.eks. fiskeri i Sneum å, besøg i Nationalpark Vadehavet, Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum, havnerundfart, Sneum Sluse, Sælsafari, Sortsol, Fanø, Ribe og meget mere! Ring og fortæl om dine ønsker så laver jeg et helt specielt tilbud til dig. Inspiration og afstandeVingården ligger i Nationalpark VadehavetSneumsluse ligger 7 minutter herfra
Esbjerg storby – Esbjerg ligger 15 minutter herfra hvor du bla. finder Musikhuset, Tobakken og De Hvide Mænd, Fiskerimuseet
Middelalderbyen Ribe ligger 20 minutter herfra med middelalderlandsby og DomkirkeFanø – færgelejet ligger 15 minutter herfra.
Blåvand og Vejers – Vesterhavet ligger 40 km herfra, hvor du også kan opleve Tirpitz.

Sneum_Vingaard_Bed_and_Breakfast_Vaerelser_2


Sneum_Vingaard_Bed_and_Breakfast_Vaerelser_3


Sneum_Vingaard_Bed_and_Breakfast_Vaerelser_4


Sneum_Vingaard_Bed_and_Breakfast_Vaerelser_5


Sneum_Vingaard_Bed_and_Breakfast_Vaerelser_6


Sneum_Vingaard_Bed_and_Breakfast_Vaerelser_7

Ved vinmarken

Haven

Værelse

Værelse

Værelse

Grillterrasse – glashus

Grillterrasse – glashus

Toilet